Min Kärlek


Great week

I veckan har man hunnit med mycket, jobbat, tagot hand om ungarna, ätit födelsedagstårta som mina älsklingar hade gjort till mig och umgåtts med min kärlek och hans barndomskompis tillsammans med hans tjej. Barna var i värmland hos sin mor och då passade jag och J bjuda hem de på middag.
__________

Nu blir det jobba till 22:00 ikväll.

Ha en fortsatt trevlig söndag!



Dålig uppdatering

HAR fått många timmar på jobbet denna månaden, som är väldigt bra för min del. Det gör också att jag blir trött och har ingen ork kvar att uppdatera lika ofta. Men för det ska jag inte sluta :)
__________

Idag ska jag jobba 11:00-18:00, och ingen/inget ska förstöra min dag! Ska försöka hinna med och köpa mig en födelsedagsbakelse på lunchrasten :)

FAVORITEN.

HA EN UNDERBAR DAG DÄRUTE!!

Coffee time

NAGLAR är klippta, borstat håret och kläderna är på. Lämnade precis de två små trollen på dagis och dags för mig och fixa mig för jobbet. Men först blir det kaffe. Bara så ni vet, jag funkar inte utan kaffe! :)
__________

HA HA! Gillar att jag kapat av huvudet på mig, sämst på och ta bild på mig själv.


Dagens outfit.
Klänning: fått av mamma
Strumpbyxor: Indiska
Skärp: ginatricot
Skor: dinsko


Snygga naglar har (min) pojk!



Påhittat

ATT bestämma sig vad man ska äta är inte det lättaste. Jag tog cykeln och köpte några ingredienser och fick bli Tortellini med choritzosås.
___________
RECEPT ( 4 port)

2 pakt färska tortellini
3 st Choritzo
2 dl grädde
1 msk oxfond
1 msk tomatpure
Oregano
Vitpeppar
Parmesanost
Skär korven i slantar och bryn med lite olja i pannan, tillsätt grädde och tomatpuré. Koka tortellini i 3 min. Tillsätt oregano och peppar och salt om det behövs i chorizosåsen. Blanda såsen i tortellinin och blanda försiktigt. Strö över lite parmesanost. :)



Packat & Klart

SISTA jag gjorde denna fredagskväll var och packa det mesta av mina kläder, men först var jag så duktig att jag strök de. Brukar aldrig göra det annars, men kan tänka mig och göra det ofta. Man får ta hand om sina kläder mer tycker jag.
__________

Prinsessans Nasse fick förstås plats. Lilla Nasse har jag fått låna av tösa de första veckorna jag och hennes pappa blev tillsammans. Sen dess har jag haft den i Borås, nu är det dags och åka hem med den. :)

RSS 2.0